Το Bathmate για το Πέος που Εσείς Θέλετε

Το Bathmate είναι μια συσκευή μεγέθυνσης του πέους που προσφέρει τα αποτελέσματα που θέλετε απλά και αποτελεσματικά.

Πώς λειτουργεί το Bathmate?

To Bathmate χρησιμοποιεί την απίστευτη δύναμη του νερού

 • · λειτουργεί στην μπανιέρα, στο ντουζ ή και σκέτο
 • · Μπορεί να εφαρμοστεί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι
 • · Ευκολόχρηστο και 250% πιο αποτελεσματικό από τις άλλες αντλίες
 • · Αυξάνει το μήκος του πέους σας επεκτείνοντας το χιτώνα και τους εσωτερικούς ιστούς
 • · Αυξάνει την περίμετρο του πέους σας επεκτείνοντας του λείους μύες του σε κάθε συνεδρία
 • · Αυξάνει την αντοχή και τη σκληρότητα με την εκγύμναση του αγγειακού συστήματος του πέους σας
 • · Χρησιμοποιείται ως μεμονωμένο προϊόν είτε σε συνδυασμό με συχνή εκγύμναση του πέους
 • · Χρησιμοποιήστε το είτε σαν μέσο προθέρμανσης και χαλάρωσης για τις προπονήσεις σας είτε σαν ξεχωριστή ρουτίνα για αύξηση μήκους και περιμέτρου
 • · Αντί να αντλείτε, απλά πιέστε το Bathmate προς το σώμα σας και θα δημιουργήσετε πίεση σε δευτερόλεπτα
 • · Διαθέτει ένα μεγάλο και άνετο μαξιλαράκι που τοποθετείται στην πυελική περιοχή σας
 • · Δεν "σφραγίζει" στην περιοχή του πέους, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη επέκταση κατά μήκος ολόκληρου του πέους

Ενισχύστε το Πέος Σας Με το Bathmate

Το Bathmate είναι μια επαναστατική συσκευή που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σχέδιο σε συνδυασμό με τη δύναμη του νερού για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα κατά 250 τις εκατό έναντι των παραδοσιακών αντλιών.
Στα βασικά πλεονεκτήματα του επαναστατικού σχεδιασμού του Bathmate έναντι στις παραδοσιακές αντλίες αέρα και σε άλλες συσκευές μεγέθυνσης πέους περιλαμβάνονται:

1) Η προσέγγιση άντλησης με βάση το νερό
2) Η απλότητα και η ευκολία χρήσης
3) Η ικανότητα να προσφέρει μια καλύτερη εκγύμναση άντλησης


Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις?

Καλέστε μας χωρίς χρέωση στο +372 519 16130
ή στείλτε μας mail στο info@bath-mate.gr

Δοκιμάστε το για 30 ημέρες

Το Bathmate υποστηρίζεται από 30-ημερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε ποσοστό 100% .

Γιατί Bath-mate.gr?

ΔΩΡΕΑΝ Γρήγορη 2-Ημερη Αποστολή*
Εχεμύθεια Αποστολής
30-Ημερη Εγγύηση — Επιστροφής Χρημάτων
Υποστήριξη Πελατών 24/7

1. Η Δύναμη του Νερού στην Διεύρυνση

Το Bathmate χρησιμοποιεί την απίστευτη δύναμη του νερού:

 • · Με το νερό, δημιουργείται ένα πολύ πιο ισχυρό κενό από ό, τι με τον αέρα.
 • · Το μεγαλύτερο κενό οδηγεί σε μεγαλύτερη αύξηση του μεγέθους του πέους και μεγαλύτερη ικανότητα εκγύμνασης του.
 • · Το νερό δεν συμπιέζει όπως ο αέρας, έτσι το κενό που παράγεται είναι σταθερό επιτρέποντας μια πιο πλήρη διόγκωση του πέους.
 • · Εξίσου σημαντικό, το ζεστό νερό βοηθά τη ροή του αίματος και ζεσταίνει τους ιστούς του πέους για την επέκταση. Συνδυάζοντας τη δύναμη της θέρμανσης των ιστών με την επέκταση τους, τους οδηγεί σε μεγαλύτερη διεύρυνση και βελτίωση.
 • · Ταυτόχρονα το νερό προστατεύει και λιπαίνει το πέος καθώς καθώς διαστέλλεται, καθιστώντας τη ως την ασφαλέστερη αντλία για χρήση.

2. Η Απλότητα Οδηγεί στην Συνεχόμενη Χρήση

Ένα σημαντικό πρόβλημα με πολλές από τις άλλες μεθόδους επιμήκυνσης πέους εκεί έξω είναι ότι είναι υπερβολικά περίπλοκες για να χρησιμοποιούνται συχνά. Είτε παίρνουν πάρα πολύ χρόνο είτε έχουν κάποιο πολύπλοκο μηχανισμό που τις καθιστά επίπονες για να χρησιμοποιούνται σε μια σταθερή βάση.

Η δύναμη του Bathmate έγκειται στην απλότητα του σχεδιασμού του και στην ευκολία χρήσης του:

 • · Είτε χρησιμοποιείται στο ντους, στη μπανιέρα ή σκέτο, το Bathmate μπορεί να εφαρμοστεί και να αντληθεί σε δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας το ένα χέρι
 • · Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντλία στο ντουζ, ενώ το Bathmate μεγαλώνει το πέος σας και έχοντας τα χέρια σας ελεύθερα ενώ πλένεστε.
 • · Δεν υπάρχει εξωτερικός μηχανισμός άντλησης, χωρίς σωλήνα, και χωρίς εξαρτήματα δύσκολα στη χρήση.
 • · Με ελάχιστα μετακινούμενα μέρη, το Bathmate ουσιαστικά δεν απαιτεί συντήρηση, εκτός από το συνιστώμενο καθαρισμό μετά τη χρήση.
 • · Η βαλβίδα ταχείας απελευθέρωσης είναι ειδικά σχεδιασμένη για να επιτρέπει τη γρήγορη αποδέσμευση του κενού, επιτρέποντας στο Bathmate να γλιστρήσει εύκολα από το πέος σας, όταν το πρόγραμμα εκγύμνασης έχει ολοκληρωθεί.
 • · Για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας, υπάρχει ένα όργανο μέτρησης για να σας δείχνει πόσο μεγαλώνετε με την πάροδο του χρόνου.

Παρόλο που η ίδια η συσκευή είναι απλή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο σωλήνας κενού του Bathmate θα διαρκέσει μια ζωή με την κατάλληλη χρήση. Ο σωλήνας αποτελείται από ένα πολυανθρακικό σωλήνα, έχει δοκιμαστεί για να αντέχει πιέσεις συμπίεσης 400 χιλιογράμμων, και είναι σχεδιασμένος για δύναμη πρόκρουσης 20 χιλιογράμμων από ύψος τριών ορόφων. Όλα τα εξαρτήματα του Bathmate προμηθεύονται από κατασκευαστές υψηλής ποιότητας που εργάζονται με τα υψηλότερα πρότυπα Ποιοτικού Ελέγχου. Για να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία, τυχαία δείγματα συσκευών Bathmate δοκιμάζονται στην δοκιμαστική μηχανή κενού μας στις 1,000,000 στροφές.

Εύκολο σαν να Κάνετε Ντουζ!

Το Bathmate είναι η πιο απλή συσκευή που γίνεται. Είναι τόσο απλή σαν να κάνετε μπάνιο ή ντούζ.

Δείτε Πόσο Εύκολο στη Χρήση είναι το Bathmate

3. Μια Καλύτερη Τεχνική Άντλησης για Καλύτερη Διεύρυνση

Το Bathmate σφραγίζει στη βάση της λεκάνης σας και διογκώνει ολόκληρο το πέος σας, βοηθώντας το να παράγει μια σκληρή σαν πέτρα στύση πέρα από το κανονικό μέγεθος του.

Το Bathmate παρέχει μια καλύτερη τεχνική άντλησης:

 • · Η αντλία σφραγίζει το πέος στην πύελο, εκγυμνάζοντας ολόκληρο το πέος.
 • · Η άντληση και το σύστημα βαλβίδας του Bathmate επιτρέπουν στο πέος να αντλείται σταδιακά, επιτρέποντας το ανώτατο όριο αίματος να ρέει μέσα και έξω από το πέος.
 • · Ιατροί και ειδικοί πάνω στην υγεία του πέους συμφωνούν ότι η "σταδιακή" άντληση του πέους όπως γίνεται με to Bathmate είναι ιδιαίτερα επωφελής για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων στην άντληση και εκγύμναση του πέους.
 • · Η ροή του οξυγονωμένου αίματος που προκαλείται από το " στάδιο άντλησης " διώχνει τις τοξίνες από το πέος, επιτρέποντας την πλήρη επέκταση των ιστών στύσης και συνεπώς του πέους.

Η Επιστήμη Πίσω από το Bathmate και την Εκγύμναση του Πέους

Αρχή 1: Άσκηση του Λείου Μυός

Το πέος είναι περίπου 50 τις εκατό λείοι μυς. Oι λείοι μυς στο πέος έχουν πολλές μοναδικές διαφορές από τους σκελετικούς μυς, όπως και οι δικέφαλοι μυς σας, ωστόσο είναι εξίσου σημαντικοί για το σχήμα και το μέγεθος του πέους σας, όπως και οι δικέφαλοι είναι για το σχήμα και το μέγεθος των μπράτσων σας.

Όταν χρησιμοποιείτε το Bathmate στο πέος σας, στην πραγματικότητα το εκγυμνάζετε Με τη σειρά της, αυτή η άσκηση αναγκάζει τα κύτταρα των λείων μυών του πέους σας να αναπτυχθούν και να προσαρμοστούν υπό πίεση. Με τον καιρό, αυτή η προσαρμογή έχει βοηθήσει χιλιάδες άνδρες σαν εσάς να κάνουν το πέος τους μεγαλύτερο και σκληρότερο.

Όταν χρησιμοποιείτε το Bathmate, αντλείτε νερό έξω από τη συσκευή. Με κάθε άντληση, όσο μεγαλύτερο υδροδυναμικό κενό δημιουργείται, τόσο το πέος και ο ιστός του λείου μυός παροτρύνονται να επεκταθούν.

Με το μηχανισμό ασφαλείας ενσωματωμένο στο Bathmate, υπάρχει πάντα ισορροπία στη πίεση του νερού. Με το μηχανισμό ασφαλείας ενσωματωμένο στο Bathmate, υπάρχει πάντα ισορροπία ανάμεσα πίεση του νερού. Εφ 'όσον μπορείτε να σταματήσετε την άντληση αν υπάρξει πόνος , το πέος σας δεν μπορεί να εξαναγκαστεί σε μη ασφαλή όρια πίεσης που προκαλούν ζημιά σε άλλες συσκευές. Η βάση του Bathmate είναι σχεδιασμένη να επιτρέπει ελάχιστη δύναμη συμπίεσης αναγκαία για την επίτευξη της μέγιστης επέκτασης, ενθαρρύνοντας τη μέγιστη ανάπτυξη και την ελάχιστη ενόχληση.

Αρχή 2 : Επέκταση του Χιτώνα και των Θαλάμων

Ο χιτώνας είναι ένα ανθεκτικό στρώμα του ιστού που περιβάλλει τις τρεις θαλάμους του πέους σας. Ο χιτώνας σε συνδυασμό με τους τρείς αυτούς θαλάμους συνθέτουν το σχήμα του πέους σας. Οι χώροι του αίματος στους θαλάμους του πέους σας γεμίζουν στο μέγιστο, και αυτό προκαλεί την στύση.

Σε συνδυασμό με τον λείο μυ του πέους, το μέγιστο μέγεθος του χιτώνα και των θαλάμων κρίνουν το μέγεθος του πέους σας. Τα υπέροχα νέα είναι πως όταν χρησιμοποιείτε το Bathmate, επεκτείνετε τον χιτώνα καθώς και τους θαλάμους πέρα από το φυσιολογικό τους μέγεθος.

Αν χρησιμοποιείτε το Bathmate συχνά, ο χιτώνας και οι θαλάμοι σας θα γίνουν μεγαλύτεροι και δυνατότεροι. Όσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε το Bathmate, τόσο μεγαλύτεροι γίνονται οι εσωτερικοί ιστοί. Είναι σαν να γυμνάζετε τους μυς σας στο γυμναστήριο, μόνο που γυμνάζετε το πιο πολύτιμό σας όργανο.

Αρχή 3: Επέκταση των συνδέσμων

Δεν είναι όλο το πέος σας ορατό από εσάς. Το μισό από αυτό είναι κρυμμένο μέσα στο σώμα σας και αυτό το μισό μπορεί να απελευθερωθεί επεκτείνοντας τους συνδέσμους, κάνοντας το μάκρος του πέους σας να επεκταθεί μαζί τους . Η απελευθέρωση του εσωτερικού πέους μπορεί να προκληθεί μέσο του ήπιου τεντώματος του πέους προς τα κάτω.

Όταν φοράτε το Bathmate στο ντουζ, το βάρος της αντλίας που είναι γεμάτη νερό σπρώχνει απαλά το πέος προς τα κάτω. Με την πάροδο του χρόνου, το ήπιο τέντωμα αναγκάζει τους "συνδέσμους" σας να επεκταθούν, και έτσι το πέος σας γίνεται μεγαλύτερο.

Το νερό αποβάλλεται πιέζοντας το αντλητικό σύστημα του Bathmate,δημιουργώντας ομοιόμορφο κενό μέσα στο Bathmate. Επιτυγχάνεται ισορροπία για την ανάπτυξη.

Πιο Αποτελεσματικό Από τον Αέρα

Λοιπόν πια είναι η διαφορά ανάμεσα στον αέρα και το νερό σε ότι αφορά την άντληση? Ο αέρας είναι σπογγώδης και συμπιεστικός, που σημαίνει πως αν δημιουργήσεις ένα κενό μέσα σε ένα σωλήνα με αέρα, ο αέρας που παραμένει απλά εξαπλώνεται λεπτότερος μέσα στον σωλήνα. Αυτό σημαίνει ότι το πέος μπορεί να μεγαλώσει άνισα, δημιουργώντας πιθανή κύρτωση και εξογκώματα στο πέος.

Το νερό από την άλλη μεριά είναι μη συμπιεστικό, έτσι όταν το νερό αντλείται από έναν σφραγισμένο σωλήνα γύρω στο πέος, το νερό δεν μπορεί να εξαπλωθεί για να βοηθήσει στο γέμισμα του κενού που σημαίνει ότι το πέος αναγκάζεται να επεκταθεί για να γεμίσει ολόκληρο τον όγκο του νερού που μετακινήθηκε. Καθώς το νερό είναι μη συμπιεστικό δημιουργεί ένα συμπαγές "μαξιλάρι" γύρω από το πέος, έτσι το νερό επιτρέπει μια ομοιόμορφη επέκταση χωρίς κύρτωση ή εξογκώματα.

Η Επέκταση του Bathmate Σας Δίνει Αποτελέσματα

Χιλιάδες πελάτες μας έχουν αναφέρει την επιτυχία που είχαν με την χρήση του Bathmate,με αποτελέσματα όπως:

 • · Αύξηση στο μάκρος μέχρι και 5 εκ
 • · Αύξηση στο πάχος του πέους μέχρι και 2.5 εκ. (περιφέρεια)
 • · Αύξηση του μεγέθους του πέους τους ογκομετρικά πάνω από 100%
 • · Άμεσα ορατά αποτελέσματα μετά την πρώτη χρήση
 • · Δημιουργία συνεχόμενων σκληρών στύσεων
 • · Αύξηση της αντοχής στο κρεβάτι
 • · Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης
 • · Ίσιωμα στα λυγισμένα πέη
 • · Διεύρυνση της κεφαλής του πέους

Το πώς να μεγαλώσετε το πέος σας - δεν είναι ένα καινούργιο ερώτημα. Αυτό το ερώτημα μας απασχολεί ιδιαίτερα εδώ και πολλά χρόνια. Ειδικοί από το εργαστήριο του Bathmate απέκτησαν εξωτερική εμπειρία, και χάρις αυτή, εφηύραν ένα εργαλείο, η αποτελεσματικότητα του οποίου έχει δοκιμαστεί με τα χρόνια και πλέον έχουμε ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!


© Copyright, 2015. Bath-mate.gr