Σύγκριση Μεγέθυνσης Πέους

Με τόσα Ταμπού γύρω από την Διεύρυνση του Πέους, εμείς σαν ανδρες έχουμε αρχίσει να δίνουμε την δέουσα προσοχή μας και να ερευνάμε προτού αποφασίσουμε τι προσέγγιση θέλουμε να ακολουθήσουμε προτού δεσμευτούμε σε μια διαδικασία τόσο ευαίσθητης φύσεως. Εξάλλου, μιλάμε για το πέος μας.

Παρακάτω, εξερευνούμε κάθε δυνατότητα που διαθέτουν σήμερα οι άνδρες σε όλο τον κόσμο για την διεύρυνση του πέους τους και προσεγγίζουμε όλες τις γνωστές μεθόδους από την πιο απλή μέχρι την πιο εξωτική.

 • · Eγχείρηση Διέυρυνσης πέους
 • · Χάπια Πέους
 • · Παραδοσιακές Αντλίες Πέους
 • · Υδραυλική Διεύριυση Πέους
 • · Αισθητική Διεύρυνση
 • · Τελικά Συμπεράσματα

Εγχείρηση Διεύρυνσης Πέους

Από τη στιγμή που το Πέος είναι κατά 30% εσωτερικά στο ανδρικό σώμα, ο πιο συνηθισμένος χειρουργικός τόπος αύξησης του μεγέθους του πέους σας μέσο εγχείρησης είναι να βγει όσο το δυνατόν περισσότερο "κρυμμένο" μέρος του πέους σας προς το εξωτερικό του σώματός σας. Αυτό πραγματοποιείται με την απελευθέρωση του σφενδονοειδή συνδέσμου και του κρεμαστηρίου συνδέσμου που συνδέει τα δύο σώματα στύσης στο ηβικό οστό. Το πέος κατόπιν τεντώνεται, με την χρήση μιας συσκευής διεύρυνσης και ο χειρούργος στην συνέχεια χωρίζει τον σύνδεσμο κοντά το ηβικό μέχρι να απελευθερωθούν όλες οι ενδιάμεσες συνδέσεις. Αυτό κάνει το πέος να "πεταχτεί" προς τα έξω με αποτέλεσμα να κερδίσετε 2-3 εκατοστά άμεσα.

Η επιμήκυνση αυτών των συνδέσμων του σώματος δεν είναι ούτε ρουτίνα, ούτε μια ασφαλής διαδικασία, λόγω του υψηλού κινδύνου της ανικανότητας, απαιτώντας από τον ασθενή να τοποθετήσει ένα εμφύτευμα ώστε να μπορέσει να έρθει σε στύση.


Κέρδος Ικανοποίηση Επιπλοκές Χρονοδιάγραμμα Κόστος
2 έως 4 εκ. 30% Εγγυημένη Ανικανότητα Άμεσο Υψηλό

Χάπια

Ότι φαντάζεστε, είναι εκεί έξω! Οι απάτες κυμαίνονται από χάπια για αύξηση του Πέους μέχρι επιθέματα για το πέος και κυρίως πωλούνται στο ίντερνετ με υποσχέσεις που δεν είναι ρεαλιστικές και που δεν έχουν καμία αληθινή βάση στον πραγματικό κόσμο. Η Flora Research στην Καλιφόρνια και το Πανεπιστήμιο του Maryland έχουν πραγματοποιήσει αναλύσεις στις ουσίες που υπάρχουν σε αυτά τα χάπια και έχουν βρει συστατικά που είναι πολύ βλαβερά για το σώμα σας όπως μούχλα, μαγιά E. Coli Βακτήρια, φυτοφάρμακα και μόλυβδο . Θέλετε πραγματικά να καταπιείτε κάτι τέτοιο?


Κέρδος Ικανοποίηση Επιπλοκές Χρονοδιάγραμμα Κόστος
Κανένα 5% Περιέχει βλαβερές ουσίες Μ/Δ Υψηλό

Αντλίες Πέους

"Ο ορισμός της αντλίας πέους είναι σύμφωνα με τη Wikipedia ένα κυλινδρικό σχήμα που προσαρμόζεται πάνω από το πέος σας, είτε με χειροκίνητη ή μηχανοκίνητη αντλία για τη δημιουργία κενού. Οι αντλίες Πέους θεωρούνται αποτελεσματικές για την νόσο του Peyronie και αντλούν αίμα μέσα στο πέος δημιουργώντας μία πιο υψηλή εσωτερική πίεση του αίματος μέσα στο σωλήνα διευρύνοντας έτσι τους ιστούς του πέους σας.

Η άντληση πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά με αυτές τις παραδοσιακές συσκευές καθώς σχεδόν καμία από αυτές δεν έχει κάποιου είδους μηχανισμό ασφαλείας ενσωματωμένο σε αυτές και μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά σπάζοντας τα αιμοφόρα αγγεία και προκαλώντας φουσκάλες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι όρχεις μπορούν να τραβηχτούν απροσδόκητα εντός του κυλίνδρου προκαλώντας έντονο πόνο και ενδεχόμενο τραυματισμό.

Η Νόσος του Peyronie μπορεί να αποκτηθεί με την ακατάλληλη χρήση ή όταν χρησιμοποιηθεί μια υποτυπώδης αντλία πέους (βλ. την εικόνα στη δεξιά πλευρά), και είναι μία δυσμορφία που κανένας άνθρωπος δεν θέλει να αυτοπροκαλέσει.

Το Bathmate® δεν μπορεί πραγματικά να χαρακτηριστεί ως μια παραδοσιακή αντλία λόγω των πολλών βασικών διαφορών του τόσο στην λειτουργία του όσο και στην ικανότητά του να διευρύνει το πέος σας, και έτσι θα καλύψουμε το Bathmateστο κεφάλαιο της Υδραυλικής Διεύρυνσης Πέους που ακολουθεί.

Κέρδος Ικανοποίηση Επιπλοκές Χρονοδιάγραμμα Κόστος
1-2 εκ. 30% Μπορεί να είναι βλαβερό αν χρησιμοποιηθεί λανθασμένα 6 εβδομάδες με αρκετά χρόνια Χαμηλό

Υδραυλική Διεύρυνση Πέους

Το Bathmate αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική συσκευή στην αγορά που, χάρις την εκτεταμένη ευρασιτεχνία της, χρησιμοποιεί μηχανική σε συνδυασμό με τις μοναδικές ιδιότητες της υδραυλικής για τη δημιουργία και τη βελτίωση των παραδοσιακών αντλιών πέους.

Αρχικά, οι διαφορές ανάμεσα στο Bathmate και τις παραδοσιακές Αντλίες Πέους είναι φανερές όταν τις βάλετε δίπλα - δίπλα.

 • · Δεν υπάρχει εξωτερικός μηχανισμός άντλησης.
 • · Δεν υπάρχουν σωλήνες που κινούνται από το στόμιο του.
 • · Δεν υπάρχουν δύσκολα στη χρήση εξαρτήματα όπως μαξιλαράκια σιλικόνης στη βάση της συσκευής του.
 • · Το Bathmate διαθέτει μεγάλο και άνετο μαξιλαράκι που τοποθετείται στη πυελική περιοχή σας το οποίο είναι σχεδόν ένα εκατοστό σε μήκος, αντίθετα με τα μόλις 1-2 χιλ. στις παραδοσιακές αντλίες πέους, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά άνετο στη χρήση.
 • · Η κυλινδρική σε σχήμα παραδοσιακή αντλία πέους έχει αντικαταστηθεί με ένα πολύ πιο αποτελεσματικό άθραυστο πολυανθρακικό πλαστικό σωλήνα που καταλήγει σε μια μορφή θόλο, όπου υπάρχει η βαλβίδα απελευθέρωσης.
 • · Αντί να αντλείτε, απλά πιέζετε τη μονάδα προς το σώμα σας για να δημιουργήσετε πίεση.

O μαλακός ελαστικός δακτύλιος (Gaiter) είναι το πατενταρισμένο υδραυλικό μέρος της συσκευής, εκτιμώντας ότι το πλαστικό μέρος σιγά σιγά απελευθερώνει την πίεση και επιπλέον το κάνει 100% ασφαλές στην χρήση. Ακόμα κι αν κοιμήθηκε με τη συσκευή συνδεδεμένη στο πέος σας, θα συνεχίσει να επιτρέπει την φυσιολογική ροή του αίματος στο πέος σας χωρίς να βλάψει κανένα ζωντανό ιστό με οποιοδήποτε τρόπο.

Το μαγικό συστατικό του Υδραυλικού Μεγεθυντή Πέους είναι το νερό.Χρησιμοποιείτε την συσκευή καθώς είστε στην ντουζιέρα, μέσα στην μπανιέρα σας ακόμα και καθώς βλέπετε τηλεόραση! Πολλοί χρήστες του Bathmate μας ρωτάνε "Πώς στο καλό μπορείς να βλέπεις τηλεόραση ενώ χρησιμοποιείς το Bathmate?" και η απάντηση είναι πολύ απλή. Μόλις συνηθίσετε τη χρήση της συσκευής, θα αρχίσετε να παρατηρείτε πόσο νερό θα χρειάζεστε πραγματικά για να λειτουργήσει. Σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία, μόλις έριξα ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό μέσα στη μονάδα, κρατώντας το μικρό κουμπί του Bathmate III και μετά το τοποθέτησα χαλαρά,άντλησα μερικές φορές και συνέχισα να δουλεύω, να βλέπω τηλεόραση ή να κάνω οτιδήποτε έκανα προηγουμένως.

Τώρα πίσω στο σοβαρό μέρος. Από τη στιγμή που το Bathmate είναι τόσο εξεληγμένο και πολύ μπροστά από τους ανταγωνιστές του στην αγορά των μεγεθυντών πέους, γιατροί, σημαντικές διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες και μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται και να προσεγγίζουν τον κατασκευαστή του Bathmate να το μεταφέρει από την αγορά Καινοτομιών προς τον ιατρικό κόσμο και τις αλυσίδες λιανικής πώλησης.

Με απλά λόγια, το Bathmate εφευρέθηκε και χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο ως η καλύτερη επιλογή Διεύρυνσης Πέους από τους άνδρες, όμως, προς μεγάλη μας έκληξη όλα αυτά τα χρόνια έχουμε λάβει e-mail και γράμματα από διάφορους πελάτες μας που μας συγχαίρουν για την εφεύρεση αυτής της συσκευής που αλλάζει τη ζωή και έχει αλλάξει τη ζωή των πελατών μας .


Κέρδος Ικανοποίηση Επιπλοκές Χρονοδιάγραμμα Κόστος
3-8 εκ. 95% Χαμηλό 6 εβδομάδες με ένα χρόνο Μέτριο

Αισθητική Διεύρυνση

Αυτός δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ένας πραγματικά φυσικός τρόπος για τη διεύρυνση του πέους σας, αλλά αυτό που κάνει είναι να εκθέτει μεγαλύτερο μέρος του πέους σας κάνοντάς το να φαίνεται μεγαλύτερο. Αυτό επιτυγχάνεται με τη τακτική περιποίηση του ηβικού τριχώματος και το ξύρισμα του πέους σας. Η προσωπική μας άποψη είναι ότι αυτό θα πρέπει να γίνεται ούτως η άλλως άσχετα με το αν θέλετε να μεγαλώσετε ή όχι το πέος σας, καθώς βελτιώνει την υγιεινή γύρω από την ηβική περιοχή και κάνει το πέος σας να φαίνεται πολύ πιο όμορφο.


Κέρδος Ικανοποίηση Επιπλοκές Χρονοδιάγραμμα Κόστος
Κανένα N/A Κανένα Άμεσο Δωρεάν

Συμπέρασμα

Αυτός ο πίνακας δείχνει τα οφέλη της κάθε μεθόδου που έχουμε καλύψει σ' αυτή την επισκόπηση και σας δίνει μια γενική εικόνα ώστε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τη μέθοδο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Μέθοδος Κέρδος Ικανοποίηση Επιπλοκές Χρονοδιάγραμμα Κόστος
Εγχείρηση
Χάπια -
Αντλίες Πέους
Bathmate
Αισθητική Διεύρυνση -

Έχετε τη δύναμη στα χέρια σας, οι πληροφορίες έχουν συγκεντρωθεί για την άνεση σας και θα πρέπει εσείς να είστε ο κριτής για το ποια είναι η σωστή μέθοδος για σας. Ειλικρινά εκτιμούμε το ότι αφιερώσατε χρόνο για να επανεξετάσετε τις μεθόδους τις πλέον δημοφιλείς σήμερα στην Διεύρυνση Πέους και σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε περισσότερα στις υπόλοιπες σχετικές σελίδες μας.

Το πώς να μεγαλώσετε το πέος σας - δεν είναι ένα καινούργιο ερώτημα. Αυτό το ερώτημα μας απασχολεί ιδιαίτερα εδώ και πολλά χρόνια. Ειδικοί από το εργαστήριο του Bathmate απέκτησαν εξωτερική εμπειρία, και χάρις αυτή, εφηύραν ένα εργαλείο, η αποτελεσματικότητα του οποίου έχει δοκιμαστεί με τα χρόνια και πλέον έχουμε ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!


© Copyright, 2015. Bath-mate.gr