Παράδοση

Η αποστολή εντός Ελλάδας παρέχεται από ELTA Hellenic Post παρέχεται δωρεάν.

Παράδοση μέσα σε 4 εργάσιμες μέρες

  • · Εγγυόμαστε πλήρη ανωνυμία και απόρρητο αγοράς στους πελάτες της Bath-mate.gr. Το απόρρητο όλων των προσωπικών δεδομένων και του συνόλου των στοιχείων σχετικά με τις παραγγελίες και τις πληρωμές είναι εγγυημένο επίσης.
  • · Όλες οι παραγγελίες πακετάρονται σε κανονικές και μη διάφανες συσκευασίες χωρίς λογότυπα του online καταστήματός μας.

H 100% ποιότητα των προιόντων, η απόλυτη εχεμύθεια και η καλύτερη εξυπηρέτηση δεν είναι απλά στόχος μας, αλλά οι θεμελιώδεις αρχές μας! Πραγματικά ενδιαφερόμαστε για την ικανοποίηση των πελατών μας και το καλό μας όνομα.


Οι Πελάτες του Bath-mate.gr έχουν ήδη εκτιμήσει την υψηλή ποιότητα του προιόντος!

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε παραγγείλει στο online κατάστημά μας έχετε το δικαίωμα να το απορρίψετε.

Θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας ή θα αλλάξουμε το ξεπακεταρισμένο προιόν μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά του.


Το πώς να μεγαλώσετε το πέος σας - δεν είναι ένα καινούργιο ερώτημα. Αυτό το ερώτημα μας απασχολεί ιδιαίτερα εδώ και πολλά χρόνια. Ειδικοί από το εργαστήριο του Bathmate απέκτησαν εξωτερική εμπειρία, και χάρις αυτή, εφηύραν ένα εργαλείο, η αποτελεσματικότητα του οποίου έχει δοκιμαστεί με τα χρόνια και πλέον έχουμε ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!


© Copyright, 2015. Bath-mate.gr