Πως λειτουργεί

Αποτελέσματα του Bathmate

1

Το πέος σας αποτελείται από τρεις θαλάμους, δύο μεγάλους στην κορυφή, αυτός είναι ο στυτικός σας ιστός (Συραγγαδώδες Σώμα) και ένα πιο μικρό θάλαμο στο κάτω μέρος από τον οποίο ουρείτε και εκσπερματίζετε (Σπογγώδες Σώμα)


2

Όταν διεγείρεστε σεξουαλικά, ο εγκέφαλός σας απελευθερώνει μια ορμόνη η οποία στέλνει αίμα στο πέος σας, γεμίζοντας τον στυτικό σας ιστό. Οι κενοί χώροι στο Συραγγώδες Σώμα γεμίζουν με αίμα στο μέγιστο δίνοντάς σας στύση.


3

Όταν χρησιμοποιείτε το Bathmate©, το νερό γύρω από το πέος έχει μια αρνητική πίεση που δημιουργεί μια ομοιόμορφα κατανεμημένη δύναμη αναρρόφησης σε κάθε σημείο του πέους. Αυτό βοηθάει στο να μεταφερθεί πολύ καλά οξυγονωμένο αίμα στην κοιλότητα του πέους και να την μεγεθύνει.

Με συνεχόμενη σωστή χρήση του Bathmate©, όλο και περισσότερο αίμα θα διοχετεύεται στο μαλακό σπογγώδες ιστό μέσα στην κοιλότητα του πέους. Αυτό δίνει το έναυσμα στο πέος να παράγει περισσότερα κύτταρα για να διευρύνει το μέγεθός του ώστε να κρατήσει περισσότερο αίμα κατά τη διάρκεια μιας φυσιολογικής στύσης. Αυξάνοντας την ικανότητα αυτού του ιστού να απορροφά περισσότερο αίμα, το πέος ως αποτέλεσμα θα γίνει μεγαλύτερο.


4

Πρώτα θα αυξηθεί το πάχος σας , ακολουθούμενο από το μήκος σας. Η κατάσταση χαλαρότητας θα βελτιωθεί πολύ. Σε γενικές γραμμές, μετά από 1-3 μήνες, το μήκος θα αρχίσει να αυξάνεται από μισό με 1-2 εκ. και πάνω. Όσο πιο συνεπής είναι η χρήση του Bathmate©, τόσο πιο παχύ και μακρύ θα εμφανίζεται το πέος σας. Σας προτείνουμε 15 λεπτες καθημερινές συνεδρίες.


5

Η αύξηση παρατηρείται και σε κατάσταση στύσης αλλά και χαλαρότητας (αδράνειας), ενώ οι άντρες που είναι μικροί σε κατάσταση χαλαρότητας βλέπουν τα γρηγορότερα και πιο αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Θα δείτε αποτελέσματα από την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το Bathmate© από τη στιγμή που θα το βγάλετε. Γενικά οι περισσότεροι άντρες μπορούν να κερδίσουν περίπου 2-5 εκ σε μάκρος με 30% — 40% αύξηση στο πάχος.


6

Όπως και με τη γυμναστική με βάρη, αν πάτε στο γυμναστήριο μονάχα μια φορά στο σώμα σας δεν θα φαίνεται καμία ουσιαστική διαφορά εκτός από ένα "φούσκωμα". Όμως, αν πάτε στο γυμναστήριο 3 – 4 φορές την εβδομάδα θα αρχίσετε να βλέπετε μόνιμες αλλαγές.


7

Εδώ είναι ένα βίντεο που απεικονίζει πώς & γιατί λειτουργεί το Bathmate©.


8

Το Bathmate© χρησιμοποιεί φυσιοθεραπευτικές ιδιότητες για να αυξήσει το μέγεθος του πέους, γι' αυτό και είναι τόσο ασφαλές σε αντίθεση από τα χάπια, τις συσκευές έλξης και τα χειρουργεία.

Χάρις τον υπέρτατο σχεδιασμό του από μηχανικούς, η χρήση του Bathmate© είναι επιπλέον άνετη. Ποτέ δεν θα χρειαστεί να υποφέρετε πόνο ή ταλαιπωρία κατά την συνεδρία όπως όταν χρησιμοποιείτε μια κανονική αντλία πέους.

Οι πελάτες μας από την «Ελλάδα» καθώς και από άλλες χώρες μας τροφοδοτούν συνεχώς με τα αποτελέσματα τους. Πολλοί από αυτούς είχαν φανερό κέρδος σε μήκος, και ιδιαίτερα σε πάχος.

Πατήστε για να δείτε περισσότερα
βίντεο και Βοηθήματα του Bathmate©

Το πώς να μεγαλώσετε το πέος σας - δεν είναι ένα καινούργιο ερώτημα. Αυτό το ερώτημα μας απασχολεί ιδιαίτερα εδώ και πολλά χρόνια. Ειδικοί από το εργαστήριο του Bathmate απέκτησαν εξωτερική εμπειρία, και χάρις αυτή, εφηύραν ένα εργαλείο, η αποτελεσματικότητα του οποίου έχει δοκιμαστεί με τα χρόνια και πλέον έχουμε ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!


© Copyright, 2015. Bath-mate.gr